Riwi dakbeddekingen maakt verschillende soorten dakbedekking

U mag denken aan Bitumineuze en Kunststof dakbedekking maar ook aan daken van Golfplaten. Van kwalitatief hoogwaardige dakbedekking mag u verwachten dat deze absoluut waterdicht en jarenlang tegen weer en wind bestand is. Maar om een degelijke dakbedekking te realiseren is veel vakmanschap nodig.

Bitumineuze daken

Bitumineuze dakbedekking is elastisch en uitstekend bestand tegen het Hollandse klimaat. Het is zeer geschikt voor platte en licht hellende daken.

Wij bieden u ruime keus uit verschillende soorten, APP en SBS kwaliteiten. Deze dakbedekking kan geplakt of losliggend met of zonder leislag verwerkt worden. Uiteraard kunt u rekenen op deskundig advies voor uw situatie.

Kunststof dakbedekking

Moderne dakbedekkingen zijn onderhoudsvrij en goed bestand tegen UV-straling en luchtverontreiniging. Ook bij extreme koude blijven deze dakbedekkingen elastisch. Vraag ons ernaar welke toepassing voor uw dak(en) het meest geschikt is.

Enkele voordelen van kunststof dakbedekking op een rij:

  • UV-bestendig
  • Wortelvast
  • Verouderingsstabiel
  • Te kleven met bitumen
  • In hoge mate bestand tegen vuurvonken en stralingswarmte
  • Bestand tegen de meeste in het milieu voorkomende chemische en natuurlijke stoffen.

Golfplaten

Golfplaten hebben een lange levensduur en zijn daarom uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld de agrarische sector en bedrijven, maar ook voor particulieren.

Wij bieden een ruime keuze in kleuren en kwaliteiten golfplaten en vervanging van asbestvrije golfplaten. RiWi Dakbedekkingen wordt regelmatig ingeschakeld voor het milieubewust verwijderen van asbest.

Bent u geïnteresseerd naar uw mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op!
https://riwidak.nl/wp-content/themes/riwidak